2013. október 20., vasárnap

A digi pedig robbanjon fel

Mivelhogy több mint egy hete áll a forgalom a szélessávon, az adatautók kitárt ajtókkal bömböltetik a csongrádikatát, az utasok egymáshoz járnak át cigizni és szalámiszsömlét enni. A 72 órás hibaelhárítást lassan háromszorosan bukták már be, kérdő tónusomra sajnálkozólag közlik, hogy a hiba elhárítás alatt van és engem értesítettek.
Kezdjük az utóbbival: engem kurvára senki nem értesített, hacsak nem a süket telefonon próbáltak elérni, netálán e-mailben írták meg, hogy már úton vagyunk a barkasszal, kedveském! Tehát a mondat egyik feléről már bebizonyítottuk, hogy hazugság, és hamarosan a másik feléről is ezt tesszük pusztán logikai alapon. Azért nem kezdhették meg a hibaelhárítást, mert ha a lakáson kívül van a hiba, már lenne net+telefon. Ha azonban a hibát nem sikerült VOLNA a lakáson kívül megoldani, akkor hívniuk kellett volna, hogy Kezitcsókolom, itt vagyunk a Józsival, be tetszene tudni engedni hogy a fázisceruzával kikontírozzuk a fejsliben a sárblit? Vagy ilyesmi. De ugye ezek egyike sem történt meg, tehát az állítás 1. fele is hazugság
Hazudnak a gecibe.
Sajnos az ÁSZF vonatkozó része az interneten érhető el (4!!!4) úgyhogy tanult kollégáimhoz fordulok és Tőletek kérdem Zoli: felmondhatom-e már az ún. szolgáltatási (nemszolgáltatási) szerződést? Végülis arra szerződtem velük, hogy legyen internet a lakásban, és nem arra, hogy ne.
És hogy most honnan írok? Az ex-expasi megosztja velem telefonjáról a wifijét nagylelkűen, így lettemén világhálón lógó lelencgyerek. (máskor pedig a közeli mekihez tekerek el és a kertjében álló mászókán ücsörögve csekkolom a táskaboltom és intézem üzleti ügyeim, tisztára mint egy csóró kamasz, akinek nincs pénze feltöltenie a dominokártyáját... mindegy, az ember találékony)

update: vasárnap este (!4!!) felhívott a szerető szerelő hogy jöhet-e szeretni szerelni, mondtam hogy oké, jött látt és győzött. én is. így jár, aki hétköznap tojik a kedves ügyfélre.

Nincsenek megjegyzések: