2014. június 12., csütörtök

olvastam ma, hogy holnap

valami tízmilliószoros nap lesz. Ez valami buddhista izé és ilyen 4szer van egy évben (minden évben), nagyon kell az ilyen napokon ügyelni arra, hogy mit gondol vagy tesz az ember, mert annak tízmilliószoros hatása van az ember további életére. Elképzelem, hogy ébredéskor egy hatalmas fing kínozza beleimet, mely sátáni erővel tör elő, és akkor ez tízmilliószorosra felerősítve kíséri tovább sanyarú földi sorsom. na ne. és mi van, ha gyomorrontásom van aznap, akkor a szar érzés meg levertség úgy felerősödik, mint az állat és ez lesz ezután már mindig? vagy csak a következő tízmilliószoros napig (ami július 31-én lesz, szóval ha bármi szart is gondoltok holnap, annak a hatása csak másfél hónapig tart), és aznap egy jó gondolattal ki lehet ütni az előző hatását? ez annyira bonyolult.

mindenesetre most már tudjátok, milyen nap lesz holnap, azaz pénteken, ezért nyomatékosan felhívom a figyelmeteket rá, hogy jól gondoljátok meg, mielőtt bármit is gondoltok, és legyetek szívesek rám úgy gondolni, mint isteni fényben tündöklő, dicsőséges teremtés csodájára, aki páratlan szépségével, tehetségével, odaadásával és derűjével mindenki napját bearanyozza.

holnap pedig kicsomagolom az odúkat, amik ma érkeztek, megsimogatom, megölelgetem őket, és elkészítem a madárbarát egyetem facebook oldalát. holnap nem fog belesajdulni a szívem, amikor ránézek az odúkra és nem fog eszembe jutni a kis hülye cinege, aki a leakasztott üres odú aljában ácsorgott olyan pofával, mint akit a Csupasz Csuszkák szexlap lapozgatása közben kaptak rajta a vécében, és akin olyan jót nevettünk a madarászfiúval, miután elnézést kérve tőle (sic!)I visszacsuktuk az odú fedelét és visszaakasztottuk az ágra.

Nincsenek megjegyzések: