2013. augusztus 28., szerda

hangulatjelentés: hangulat középszar

Szopóágon vagyok, vagy csak félig üres az a pohár, de most nagyon rossz.

Pedig egyértelműen történik olyan is, aminek lehet és kell is örülni, és máskor ez elég is a boldogságomhoz, de most - sztem a hormonjaim miatt elsősorban - irtóztató nagy önuralmamba kerül, hogy ne menjek le a legeldugottabb padra sírdogálni és összekuporodni mini bogárrá.
A mai nap is azzal kezdődött, hogy ha nem faszoskodok királylányoskodok annyit otthon, és csak 10 perccel előbb elindulok, nem kap el a lágymányosin az az eposzi méretű felhőszakadás, ami. Konkrétan az árzívi hajós voltam kerekeken, hiába esődzseki, a nadrágom gyakorlatilag combtőtől bokáig rámragadt, a cipőm cuppogott és semmit se látva botorkáltam el a tárolóig. Tudom, hogy egy fasz vagyok aki megérdemli, de esküszöm, hogy otthon még tök rendben volt az idő és úgy tűnt, hogy simán beérek szárazon.
Annyira kurvára kibaszottul gyűlölöm az esőt, hogy azt senki elképzelni sem tudja, de annyiranagyon, és azokat is utálom, akik szeretik az esőt, pláne hangoztatják is, mennyire imádnak esőben sétálgatni, jólvanbazdmeg. Aki szeret esőben kint lenni, az egy idióta barom.

Az expasim, akivel már én is szakítottam, szóval nemis ex, hanem ex-ex már, meg azóta hívogat, és sms-ezik, szóval valaki magyarázza már el neki lécci, mit jelent a "szakítás" ill. hogyan viselkednek azok, akik "szakítanak". Én így nem tudok leválni. Én így nem tudok felejteni. Én így vágyakozom, tehülyefasz. (tudom, ne vegyem fel a telefont)

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

Bloggazda kivételével
mindenkinek:
http://otthonkommando.blog.hu/2013/08/28/esoben_is_lehet_vidaman

csb

n írta...

Kedves csb, ezeken a képeken nem úgy tűnik, hogy munkába sietnek az emberek, azt hiszem ez egy fontos esőutáló indikátor.

Névtelen írta...

Francba, pedig gyerekkel
és kutyával mindent el lehet adni:
kölyökkutyákkal még gyerekeket is
(ellenőrzött kísérlet, Hollandia).

csb

Nyúl írta...

Csb: tudom, hogy lehet vidáman is, csak épp természetellenes. A zuhany alá se talpig felöltözve állunk, pedig milyen hasznos lenne, mosakodás+ruhamosás egyben.

Nyúl írta...

Najó, ezektől majdnem cukorkómába estem így reggel, annyira gejlek. Főleg a párocskák, jakkkkk. A kisgyerekek cukik, de azoknak minden mindegy.

n írta...

No, itt a megoldás. Ha a gyerekeknek minden mindegy, akkor elmész dolgozni, meglátod a kék pözsót, visszaesel egy 12 éves értelmi szintjére, elered az eső...nem ragozom :)

Névtelen írta...

"Az eső önmagában se nem jó, se nem rossz.
Mi emberek tesszük azzá."

Fentieket vagy Coelho, vagy Kossuth mondta - de ez mindegy is, a lényeg
a bátorság: ezeket a súlyos szavakat
valakinek már ki kellett mondani.

Egyeseknek persze semmi sem jó.
Most mi a bajotok a cukorborsócska szerelmes párokkal?
Legközelebb majd megkötözős pornót linkelek, az talán megfelel a kényes
ízléseteknek.
Felháborító, hogy mivé süllyedt
az internet színvonala az utóbbi
pár órában.

csb